Welkom op de webshop van Friesland Medical Art.

Veel nazorgproducten voor tatoeages zijn alleen in Tattoo Shops verkrijgbaar en wij vinden dat u ook zonder een bezoek aan onze praktijk een goed nazorgproduct moet kunnen bestellen.

Mocht u echter via de webshop willen bestellen en de bestelling op willen halen, belt u dan even met 06-40109816, dan spreken we af, waar en wanneer u de bestelling op kunt halen.

Believe Tattoo is gebaseerd op een specifiek huidverzorgingsconcept. De synergie van de afzonderlijke bestanddelen op natuurlijk basis vormt de ondergrond voor een optimale huidverzorgings behandeling na het laten zetten van een (medische) tatoeage. Met Believa producten wordt uw huid altijd verzorgd op de meest natuurlijke en effectieve manier.

Believa Cosmetics is opgericht in Duitsland 2012 met als doel een  een alternatief te bieden aan mensen die een natuurlijke, maar wel doeltreffende vorm van huidverzorging zoeken. Om dit doel te realiseren, biedt Believa hoogwaardige verzorgingsproducten die weinig of geen allergische reacties kunnen veroorzaken en geïnspireerd zijn door de natuur. Believa maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten ter ondersteuning van de functies van de huid.

Mocht u overigens een nog een ander nazorg product zoeken, dan kunnen we dit, in overleg, toevoegen aan ons assortiment.